ILSE
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • D
    Nice to see you again,Ilse!!:)
    I'm doing great!:D Thats good!:) Mine was nice..the weather was icy and rainy,but my family and I stayed inside and ate lots of cookies,so that was fun.:D
    D
    Ilse!!!Haven't seen you in ages!!!:) Hope you had a Happy Christmas!:)
    ~snowflower
    Hey Ilse, i had a really good time meeting you on monday, and i´m glad you got home safe, were you able to see Narnia still? Merry christmas! :)
    JA!!!!!!!!!!! Morgen is het zover :D:D Dan ga ik jullie zien!!! Ik weet er alles van want mijn inbox is nu ookal bijna vol...bedankt MF :p
    Ik ben zooooooooo blij en hypervrolijk :D
    hi ilse, i'm good thanks, can't wait till monday :D :D we're going to be the weirdest people in all of the netherlands :cool:
    Je kan mij ook een textbericht sturen zodat ik je nummer op kan slaan. Maar je mag het ook pmmen hoor ;)
    Hmmm....misschien iets van Narnia of zo? Je zou eventueel je siggy uit kunnen printen! En in je handen houden als je in Utrecht bent! Heeft Lieke een telefoon? Misschien kunnen jullie elkaar bellen op het station en zo naar elkaar toe lopen
    De efteling gaat rond 11 uur open. Jullie nemen de bus vanuit den bosch naar kaatsheuvel? Dan zorg ik dat ik bij de bushalte sta. Het wordt allemaal hartstikke leuk! Ik heb er reuze veel zin in!!!!!! Geen gehast hoor. Ik wacht net zolang tot de bus met jullie erin aan komt en misschien dat petertje ook rond die tijd aankomt. Hij wist in ieder geval al gelijk hoe ie moest gaan maar was afhankelijk van onze afspraken.
    Haar echte naam is Susi. Als het goed is denk ik dat Lieke en MF er allebei rond half 11 zullen zijn. Ik heb Peter nog gemailt. Die vond het allemaal best. Ik neem mijn fototoestel zeker mee en reserve batterijen!! Ik ga je zeker een dikke knuffel geven hoor!!!! MF is nu online. Ik zal haar even vragen of Lieke nu ook om half 11 op station S' hertogenbosch staat. Dan kunnen jullie iets afspreken en een herkenningspunt aangeven. Btw...je hebt mijn nummer nog? Dan kan je me ook altijd bellen of smsen als je wilt
    Wat ik net begreep is dat MF zo rond half 11 op het station van s'hertogenbosch kan zijn. Misschien dat jullie daar met zijn drieeen kunnen zijn. Ik moet nog even wachten wat petertje gaat zeggen maar die kwam dus sowieso ook. Mijn god...ik ben echt blij om jullie te zien!!! Als jullie allemaal vanuit S' Hertogenbosch naar kaatsheuvel kunnen gaan zorg ik dat ik dan bij het busstation sta om jullie op te wachten!
    Lieke neemt de trein naar s' Hertogenbosch. Vandaar is het ongeveer een half uurtje naar kaatsheuvel. Misschien dat je even met Lieke kunt afspreken of jullie elkaar daar kunnen ontmoeten. Ik zou het geweldig vinden om jullie te ontmoeten!!! Het leukste is dat iedereen kan!!
    Of Tilburg? Je moet in ieder geval de bus naar kaatsheuvel nemen. Als je in Boxtel stopt moet je met de bus verder. Het is niet gek ver van de efteling vandaan. Ja ik weet het, het is afschuwelijk duur joh!
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Back
Top